Nå skal vi snakke om forskjellige måter å pleie seg selv på et budsjett. I all hovedsak skal vi unngå å bestille timer i salonger og lignende. Selvfølgelig bør man dra til en profesjonell frisør når det er tid for det, men resten skal vi fint klare oss uten.

Mohamed ser på sminke som et hjelpemiddel og bruker det til å fremheve trekk i ansiktet. Men, hun liker også å eksperimentere med sminken sin, og da trenger man et godt grunnlag – KK.no

Pleie seg selv på et budsjett

SkjønnhetDet fine med tannpleie er at man kan stå for mesteparten av arbeidet selv. Her er det så enkelt som å spise sunt, bruke tanntråd og munnskyll i tillegg til å selvfølgelig pusse tennene sine hver eneste dag. Det som er ekstra kult er at man faktisk kan prøve seg på tannbleking hjemme dersom man har lyst å gjøre noe ekstra.

La oss se på en liste over forslag til ting man kan gjøre selv hjemme:

  • Hårfjerning kan man enkelt gjøre hjemme.
  • Pleie huden med krem.
  • Klippe og file negler.
  • Bruk av tanntråd og munnskyll er viktig.

Fjerne hår og tørrsjampo

Hvordan er det med hårfjerning? Her må man finne sin egen måte å gjøre det på. Som man kan se i lenken finnes det mange forskjellige måter å fjerne hår på. Alternativene er å bruke høvel, voks, hårfjerningskrem, epilering og laser. Det billigste for en student er derimot å vokse eller å bruke høvel. Priser varier selvfølgelig, men poenget her er at det ikke er noe i veien for å få til dette. Resten forklarer kanskje seg selv, men her ser man uansett at alt man trenger og mer er tilgjengelig hjemme. La oss se litt nærmere på mer avanserte tips til skjønnhet. Dette kommer i all hovedsak til å gjelde mennesker som bruker sminke og som foretrekker å se ekstra pyntet ut. Alt spørs jo på hva det er man ønsker å fokusere på. La oss se litt kjapt på handlinger man kan ta for å forbedre håret sitt. Dersom man for eksempel vil øke volumet i håret sitt kan man legge til tørrsjampo i hår man ikke har vasket på et par dager og føne det godt ut vet røttene. Dette kommer til å gi det et friskt utseende. Man kan lese mer om skjønnhetstips her.